понеділок, 6 вересня 2021 р.

 

               Родзинка нового бібліотечного сезону

                   – збільшення онлайн заходів

   1 вересня Національна бібліотека України для дітей відкрила 10-й ювілейний бібліотечний сезон. Відтак, його родзинкою стане зміна формату бібліотечних заходів. Завдяки онлайн проєктам коло читачів Національної бібліотеки України вже значно розширилось. Онлайн-івенти спрощують логістику, «стирають кордони» не тільки для спікерів, а й для учасників.Планується і далі використовувати ці та інші інструменти для максимального залучення читачів.https://mkip.gov.ua/news/6036.html
 
   Наразі відомо, що діти з різних куточків України зможуть долучитися до таких проєктів, як: об`єднання любителів сучасної музики «Музичний експерт», читацьке об’єднання «Ліс чудес/Wunderwald», Клуб любителів літературних загадок «Персона incognito». Також планується запуск книгопорталу «Мінікнижки бери за ріжки», крафт Zone «Творимо картину», літературна вежа «Дженга BOOK», «Великі творці НБУ для дітей».
 
   "МКІП робить все можливе, щоб перетворити бібліотеки на сучасні та технологічні. Маленькі читачі повинні з радістю та комфортом набувати нових знань. Повернення моди на читання серед пріоритетів Міністерства», - зазначила Лариса Петасюк, заступниця Міністра культури та інформаційної політики.
 
   У рамках Національного проєкту «Україна читає дітям», під час відкриття, діти мали змогу поспілкуватися з відомими військовими, артистами, письменниками, художниками, музикантами та блогерами, а також відвідати екологічний урок.

Немає коментарів:

Дописати коментар