понеділок, 25 липня 2022 р.

 

28 липня – онлайн-діалог «Відновлення та відбудова через проєкти муніципального партнерства» від Програми «U-LEAD з Європою»

Російське вторгнення в Україну є руйнівним для економічного, соціального та фізичного капіталу, але, що найважливіше, для життя людей, їхніх свобод і мрій. Міжнародна спільнота сьогодні проявляє надзвичайну солідарність з українським народом – світові лідери закликають до необхідності реалізації нового «плану Маршалла» для України щоб допомогти відновити країну.

Деталі тут: https://decentralization.gov.ua/news/15253

Успішне впровадження децентралізації наділило місцеві та регіональні органи влади значно ширшими повноваженнями, що відгравало важливу роль у соціально-економічному розвитку, і цей здобуток є міцним фундаментом для процесу відновлення та відбудови в Україні.

Одним із викликів процесу відбудови України є необхідність розробки чутливих до місцевих потреб, інклюзивних і комплексних стратегій для досягнення стійких результатів.

28 липня о 10:00 «U-LEAD з Європою» розпочне онлайн-діалог «Відновлення та відбудова через проєкти муніципального партнерства».

Головна мета діалогу – представити та обговорити стратегії відновлення та реконструкції громад, які базуються на проєктному підході та забезпечують ключову роль муніципалітетів у зусиллях з відновлення територій в Україні – як тих, які безпосередньо постраждали від війни, так і тих, які забезпечують прийом переміщених громадян і підприємств.

Зокрема, під час заходу буде представлено важливість муніципальних інвестиційних проєктів та їх реалізації у відновленні та відбудові України, а також буде обговорено:

  • Оцінку завданих збитків як основу для відбудови та розробки стратегії відновлення;
  • Визначення потреб у послугах у зв’язку з переміщенням населення;
  • Перенесення підприємств у безпечніші райони та покращення можливостей працевлаштування;
  • Спроможність місцевих громад керувати інклюзивними процесами відновлення та відбудови через готові до реалізації муніципальні інвестиційні проєкти з відновлення.

РЕЄСТРАЦІЯ на захід та детальна програма онлайн-діалогу – за посиланням: https://uleadiee2021.kyiv.ua/dialogue2022/ua

Будь ласка, зареєструйтеся не пізніше 16:00 27 липня 2022 року на сайті або надіславши ПІБ, посаду, назву громади, контактний телефон, e-mail та питання, яке б Ви хотіли поставити спікерам, на projects.u-lead@gopa.de

Немає коментарів:

Дописати коментар