вівторок, 2 червня 2015 р.

Районні семінари


СІЛЬСЬКА БІБЛІОТЕКА – ДЖЕРЕЛО ПАМ’ЯТІ НАРОДУ


Сільська бібліотека
28 травня у Сторожинецькій ЦБС відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему: “Сільська бібліотека-джерело збереження історичної пам’яті народу”. З консультаціями по темі семінару виступили працівники обласної та районної бібліотек.
Сільська бібліотека
Розпочався семінар фрагментом з заходу марафон миру “Герої не вмирають”, який підготували бібліотечні працівники с. Банилів-Підгірний. А друга частина семінару була присвячена практичним заняттям у сільській філії № 28 с. Нові Бросківці, де учасникам семінару був представлений урок мужності “Подвиг батьків-крила синів” – за участю голови села    Молованюка І.Д., засновника та керівника місцевого краєзнавчого музеюТарновецького О.М., краєзнавця Маніліч М.Г., солдата строкової служби у зоні АТО  Гаврилюка Володимира та матері загиблого сина – героя Юрія Чікала.
В ході семінару бібліотекарі обмінялися досвідом роботи, познайомились з творчими здобутками бібліотеки-філії с. Нові Бросківці. Від обласної книгозбірні на семінарі з фаховим візитом побувала завідувач відділу краєзнавства Шарабуряк Л.Ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар