четвер, 17 вересня 2015 р.

Конкурс на кращий клуб, об'єднання за інтересами, студію "За покликом душі"



        Відповідно до плану роботи управління культури облдержадміністрації, Чернівецького відділення Української бібліотечної асоціації, обласної універсальної наукової бібліотеки імені Михайла Івасюка  16 вересня 2015 року   відбувся  ІІ  ( заключний ) етап обласного конкурсу серед публічних бібліотек на кращий клуб, об’єднання за інтересами, студію «За покликом душі».
            Згідно затвердженого Положення, конкурс «За покликом душі» організовано з метою активізувати роботу бібліотек в створенні та діяльності клубів за інтересами і любительських об’єднань, а також з метою виявлення та розповсюдження кращого досвіду по організації роботи клубів. Одночасно конкурс сприяє впровадженню сучасних бібліотечних послуг.
         Учасники заключного етапу конкурсу - 12 переможців районних відбіркових етапів серед публічних бібліотек.  
         Крім конкурсної слайдової презентації з елементами відео бібліотеки представили додаткові матеріали про роботу своїх об’єднань: папки, фотоальбоми, вироби, виступи.
        Після перегляду конкурсних робіт перед учасниками дійства виступила голова журі заступник начальника управління – начальник відділу культосвітніх установ, мистецтв та кіно управління культури обласної державної адміністрації  Шарагова Тетяна Михайлівна, яка зауважила , що переглянуті відеоролики – це своєрідні звіти сільських бібліотек по організації роботи клубів за інтересами, які є необхідними  у відтворенні та збереженні культури рідного краю, вихованні підростаючого покоління, а також зробила зауваження та пропозиції щодо спрямування деяких об’єднань. Голова журі учасникам конкурсу вручила нагороди та цінні подарунки.
              Дипломом першого ступеня нагороджено бібліотеку-філію с. Старий Вовчинець Глибоцької ЦБС   (зав.бібліотекою-філією Кінащук Віра Василівна) за відеопрезентацію « Клуб за інтересами«Умілі рученята»», другого ступеня  – бібліотеку-філію  с. Велика Буда Герцаївської ЦБС (зав.бібліотекою-філією Іфтинка Віра Петрівна) за слайдову презентацію з елементами відео    "Бібліотерапевтичний центр «Довіра і Надія», третього ступеня   – бібліотеку-філію с. Керстенці Хотинської ЦБС (провідний бібліотекар Гаврилян Валентина Михайлівна) за слайдову презентацію « Народознавче об’єднання «Керстенчанка».  Переможці були відзначені цінними подарунками від обласного відділення Української бібліотечної асоціації, всі решта учасників отримали подяки та невеликі призи  за участь у конкурсі. 



















































































Немає коментарів:

Дописати коментар