середа, 26 квітня 2023 р.

 

Проєктна діяльність – складова інноваційного розвитку сучасних бібліотек та професійного зростання бібліотекарів

26 квітня в рамках Договору про співпрацю та відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки ОВА та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на 2023 рік

головна методистка науково-методичного відділу Чернівецької ОУНБ ім. М. Івасюка  Алла Лупан взяла участь у вебінарі бібліотечних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему «Бібліотека в сучасному форматі: інноваційні форми роботи та логістика формування професійної компетентності бібліотекарів ЗП(ПТ)О».   


У презентаційному виступі «Проєктна діяльність – складова інноваційного розвитку сучасних бібліотек та професійного зростання бібліотекарів» було висвітлено роботу публічних бібліотек Чернівецької області в різних за масштабами, змістом, спрямуванням, терміном реалізації проєктах: міжнародних, всеукраїнських, місцевого рівня, власних бібліотечних. Увагу учасників заходу також було звернено на роль бібліотек як хабів цифрової освіти для мешканців громад.

«Співпраця публічних бібліотек та бібліотек закладів професійної (професійно-технічної) освіти в проектній діяльності надасть ширші можливості для урізноманітнення послуг для своїх користувачів»,- такої думки дійшли організатори онлайн зустрічі.





Немає коментарів:

Дописати коментар