понеділок, 20 листопада 2023 р.

 

Методична година"Конкурсна презентація з популяризації читання: мета, вимоги, поради".


 


 16 листопада 2023 року для публічних бібліотек териоріальних громад Чернівецької області було проведено методичну годину "Конкурсна презентація з популяризації читання: мета, вимоги, поради".

   Заступниця директора з питань наукової роботи Марія Довгань наголосила на тому, що промоція читання й залучення нових користувачів є одним з провідних напрямків роботи публічних бібліотек, звернула увагу учасників на Стратегію розвитку читання на 2023 – 2032 роки «Читання як життєва стратегія».


Рекомендації щодо змісту та оформлення мультимедійних презентацій:структури, композиції, дизайну надала бібліотекарям головна методистка науково-методичного відділу Алла Лупан.

   Завідувачка науково-методичного відділу Тетяна Макарейчук зауважила, що логічність та послідовність відображення матеріалу сприяють творенню змістовно наповненої презентації.

  Також бібліотекарі ТГ області переглянули конкурсні роботи бібліотек - переможців обласного конкурсу на кращий захід з промоції книги і читання "Читаємо! Вчимось! Перемагаймо!" 



Немає коментарів:

Дописати коментар