середа, 10 травня 2023 р.

 

Презентація аналітично-статистичного щорічника

 за 2022 рік 

«Бібліотечна Буковина у цифрах» 

нлайн методична година)

     



  10 травня у РТЦ обласної книгозбірні для підтримки організації діяльності публічних бібліотек територіальних громад області відбулася онлайн методична година, на якій фахівці науково-методичного відділу презентували аналітично-статистичний щорічник за 2022 рік «Бібліотечна Буковина у цифрах».

      Учасників заходу привітала заступниця директорки з питань наукової роботи Марія Довгань, яка анонсувала теми наступних методичних годин і запропонувала підготувати свої питання і пропозиції.   

        



Головна методистка науково-методичного відділу Алла Лупан надала розширену інформацію про презентоване видання, ілюструвала шляхи пошуку «Бібліотечної Буковини в цифрах» на сайті ЧОУНБ ім. М. Івасюка та зорієнтувала бібліотекарів територіальних громад області використовувати контент щорічника для підвищення іміджу бібліотечних закладів серед користувачів і жителів,  для порівняльного аналізу та щоденної діяльності.

      Організатори заходу привітали з днем народження директорку КУ «Новоселицька публічна бібліотека Новоселицької міської ради» Аделлу Гульпе. Всі  46 учасників заходу із задоволенням приєдналися до привітання і висловлених побажань.

 



Технічне забезпечення Олександра Кицюка


Фото Марії Катюхи 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар