четвер, 20 липня 2023 р.

 

Онлайн круговий збір ідей

для публічних бібліотек територіальних громад області

«Просування іміджу бібліотеки громади в соціальних мережах»

 

   20 липня 2023 року  на базі РТЦ ОУНБ ім. М. Івасюка для публічних бібліотек територіальних громад області проведено круговий збір ідей «Просування іміджу бібліотеки громади в соціальних мережах» (онлайн).

 

   Розпочала захід заступниця директорки з питань наукової роботи Марія ДОВГАНЬ, яка  висвітлила тему «Соціальні мережі як інструмент громадських ініціатив», зупинившись на тих платформах соцмереж, які найбільше використовуються в публічних бібліотеках територіальних громад та в роботі обласної книгозбірні.



   
Методичні рекомендації з використання інструментарію соціальних медіа для просування бібліотечних продуктів і послуг надала завідувачка НМВ Тетяна МАКАРЕЙЧУК.

  Головна методистка НМВ Алла ЛУПАН провела  презентацію «Представництва бібліотек у соціальних мережах як джерело професійно – інформаційних ресурсів для бібліотечних фахівців».

   Свої ідеї щодо покращення контенту бібліотечних сторінок  в соціальних мережах, заохочення користувачів до бібліотеки через інтернет  сторінки книгозбірень, висвітлення інформації для мешканців своїх громад на власних сторінках запропонували директорка КЗ «Герцаївська публічна бібліотека ім. Г. Асакі Герцаївської міської ради» Анжела Марку, директорка КУ «Недобоївська сільська публічна бібліотека» Недобоївської сільської ради Наталія Гуцул, директор КЗ «Брусницька публічна бібліотека» Брусницької сільської ради Юрій Понич, завідувачка відділом науково-методичної та інформаційно-бібліографічної роботи КУ «ЧОБД» Тетяна Дудчак, завідувачка Селятинської бібліотеки - філії  Центру культури і дозвілля Селятинської сільської ради Діана Жмурик.

 

Учасників заходу – 34.

 

Модераторка  заходу Марія Довгань

Фото та технічне забезпечення Олександра Кицюка












Немає коментарів:

Дописати коментар